Ironstream voor Splunk

Integreer kritische beveiligings-en operationele machinegegevens van mainframe- en IBM i-systemen in Splunk voor een compleet beeld van uw IT-omgeving.

Ironstream voor Splunk

Uitgebreide operationele informatie in real-time

Met Ironstream voegt u eenvoudig log data uit mainframe en IBM-i systemen toe aan uw Splunk omgeving. Hiermee wordt voorkomen dat er een blinde vlek ontstaat op dit onderdeel in uw organisatie. Met Ironstream voor Splunk kunt u erop vertrouwen dat de IT-analytics dashboards, om IT-operations, security, compliance (en meer) in Splunk te beheren, volledig zijn.

Ironstream levert real-time totale zichtbaarheid, zonder de noodzaak van verouderde silo tools of gespecialiseerde IBM mainframe- of IBM-i expertise.

Met Ironstream voor Splunk kun u ook snel en eenvoudig afwijkingen van best practices op het gebied van beveiliging identificeren en een audit trail bijhouden om beveiligingsfunctionarissen en auditors tijdig van de juiste informatie te voorzien.

Uitgebreide, krachtige inzichten binnen handbereik

U heeft met Ironstream voor Splunk uitgebreide, krachtige inzichten binnen handbereik en volledig geïntegreerd in Splunk zodat gebruikers eenvoudig de gegevens van alle bedrijfssystemen op één locatie kunnen doorzoeken, analyseren en visualiseren.

Benieuwd naar praktijkcases, meer achtergrond, vacatures of een kennismaking? 

Neem contact op met ons of kom langs. U bent van harte welkom op ons kantoor aan de Louis Braillelaan 10 te ZoetermeerParkeren voor de deur en de koffie staat klaar.