Darktrace

Darktrace is een autonome cyberbeveiligings-AI die ransomware, e-mailaanvallen en cloudbedreigingen tegenhoudt.

De volgende stap met Cybersecurity-AI

Darktrace is de enige technologie die echt ‘on the job’ leert van de organisatie waar het wordt toegepast. Dit levert een op maat gemaakt begrip van het DNA van een organisatie op en maakt vroegtijdige detectie van bedreigingen mogelijk.

Wat lost Darktrace op?

Darktrace gebruikt de analogie van het menselijke immuunsysteem. Het Enterprise Immune System vult aan door te leren over de mensen, systemen en gegevens in de organisatie. het detecteert vreemde en ongewone activiteiten die de kenmerken zijn van ongewenste activiteiten. In principe voorkomt Darktrace niet lopende aanvallen, vangt af en isoleert de gevaarlijke elementen.

Ben je klaar voor het échte vakmanschap in data engineering?

Wacht niet langer en neem nu direct contact met ons op. Onze vakmannen staan paraat om samen aan de weg te timmeren. Klaar voor een potje poolen of bak koffie? Dat kan ook!

Onze krachtige aanpak.

Eenvoud is onze kracht. Wij zijn gefocust op het maximaliseren van de waarde van data. Als fervente spelers in het Splunk en Darktrace-ecosysteem, zijn we altijd in beweging. Ben jij klaar om je organisatie te beschermen met Cybersecurity-AI? Vertrouw op onze gecertificeerde Darktrace vakmannen en data engineering engineers die je begeleiden in deze weg.