Splunk Team

Ontdek grenzeloze mogelijkheden met het dynamische Splunk Team van SMT. Samen halen we het volledige potentieel uit jouw data én Splunk-omgeving.

Onze unieke expertise in data-architectuur, -structuur, -strategie en -beleid biedt een gerichte aanpak voor jouw organisatorische uitdagingen. Als waardevolle sparringpartner tillen we jouw Splunk-platform naar nieuwe hoogten, terwijl we samen voortdurend innovatieve use cases ontwikkelen.

De kracht van ons Splunk Team.

SMT is dé Elite partner van Splunk en investeert maximaal in Splunk vakmanschap. Wij zijn altijd bezig met het beste uit Splunk te halen en onze klanten profiteren dagelijks van onze toewijding. Wij weten hoe je het beste uit jouw Splunk platform haalt en dat ontwikkelen van elk BIG data platform een mix aan expertises vereist. Van Architectuur tot het Onboarden van data, van Architect tot Admin.

SMT heeft meerdere complete Splunk teams beschikbaar om samen de route naar succes te bepalen. Samen kijken we naar wat de (strategische) doelstellingen zijn, werken deze uit en zorgen ervoor dat we deze stap voor stap gaan doorvoeren. Wij garanderen dat de juiste expertise op het juiste moment beschikbaar is. Altijd.

Daarnaast fungeert het Splunk Team ook als strategisch partner bij de Splunk aanpak die het beste past bij het verder ontwikkelen van jouw organisatorische volwassenheid. We houden nauwlettend alle nieuwe ontwikkelingen bij en adviseren wat voor nu en morgen voor jou de beste weg naar succes is. Wat we adviseren, kunnen we ook implementeren.

WE WALK THE TALK”

Of het nu gaat om het neerzetten van een solide datafundament, het creëren van observability of de implementatie van een robuust SIEM. SMT heeft de juiste experts voor elk data vraagstuk.

Hoe richten we ons Splunk Team in?

Bij SMT creëren we een dynamisch team van Splunk vakmensen en nemen volledig eigenaarschap. Hierdoor haal je het maximale uit jouw data-platform. De teamleider houdt hierbij nauwlettend in de gaten welke technologische innovaties daadwerkelijk meerwaarde toevoegen aan jouw organisatie.

SMT begrijpt (en ondersteunt) het belang van het behouden van Splunk-expertise binnen jouw organisatie. Daarom zorgen we ervoor dat de kennis en ervaring die we met ons meebrengen, naadloos i in jouw team. Profiteer van onze jarenlange ervaring met het Splunk-ecosysteem en uitgebreide collectie aan use cases.

“Toppers op Splunk-gebied die een super bijdrage leveren. Ze maken ons team echt sterker.”

Erik de Kruif – Product Owner Monitoring, Rijkswaterstaat

Ontdek met SMT de wereld van data engineering vakmanschap.

Wacht niet langer en neem direct contact met ons op. Samen kunnen wij ontdekken hoe onze toegewijde Splunk-vakmensen klaar staan om jouw datavraagstukken op te lossen.

Bij SMT bieden we meer dan alleen expertise; we leveren een naadloze ervaring die je datalandschap transformeert. Data zonder gedoe.

En als je even wilt ontspannen, dan nodigen we je uit voor een innovatieve F1-racesimulatie of een leuk potje pool. Parkeren is geen probleem dankzij onze ruime parkeervoorzieningen, recht voor de deur.