Splunk>

Splunk is een krachtig platform voor het verzamelen, doorzoeken, monitoren en analyseren van data. Hierdoor ontstaan waardevolle (security) inzichten, verbeterde operationele efficiëntie, betere besluitvorming en een proactieve aanpak van problemen.

 

Alleen de beste technologie is goed genoeg.

Welkom bij SMT, waar technologische innovatie en expertise samenkomen om jouw data-uitdagingen te overwinnen. Met een geschiedenis van meer dan 25 jaar zijn we toegewijd aan het vinden van de meest geavanceerde technologieën die de weg vrijmaken voor effectief data-management en analytics.

Onze data-engineers ondergaan rigoureuze certificeringen, waardoor ze niet alleen vertrouwd zijn met de technologieën die we aanbieden, maar ook in staat zijn om ze naadloos in jouw bedrijf te implementeren en te beheren. Bij SMT gaat het niet alleen om het verkopen van software, maar om het bieden van een end-to-end oplossing die voldoet aan jouw unieke behoeften.

Wij omarmen een “best of breed” benadering bij het selecteren van software, wat betekent dat we alleen de meest geavanceerde en betrouwbare oplossingen aanbieden. Onze focus ligt op kwaliteit in plaats van kwantiteit.

In plaats van een overvloed aan opties te bieden, kiezen we zorgvuldig de technologieën die écht het verschil kunnen maken voor onze klanten. Bij SMT geloven we dat minder meer is, en dat is terug te zien in onze doelgerichte en effectieve aanpak.

            

Ontdek de kracht van Splunk

Met Splunk, een krachtig data-analyseplatform, biedt SMT de sleutel tot het ontsluiten van de maximale waarde uit jouw data. Al meer dan 25 jaar zetten we in op Splunk als innoverende en primaire technologie om data-gerelateerde uitdagingen op te lossen. Onze gecertificeerde data engineers zijn experts in het gebruik van Splunk, van implementatie tot beheer.

Wij hebben Splunk geselecteerd vanwege zijn bewezen vermogen om écht het verschil te maken voor onze klanten. Bij SMT gaat het niet alleen om het aanbieden van software, maar om het bieden van een holistische aanpak en oplossing die de volledige potentie van Splunk benut.

Security en Observability
Splunk biedt cruciale en onbeperkte mogelijkheden op het gebied van security en observability. Hierdoor ontstaat een allesomvattend inzicht in de beschikbaarheid en prestaties van jouw IT-infrastructuur. Wat Splunk onderscheidt, is het vermogen om direct inzicht te geven in de veiligheid van jouw data, zowel binnen de organisatie als in de context van externe bedreigingen.

Splunk houdt niet alleen rekening met interne veiligheidsaspecten, maar signaleert ook pogingen van criminelen die van buitenaf proberen toegang te krijgen tot jouw data, met alle mogelijke gevolgen van dien. Splunk biedt zo een essentiële tool voor het waarborgen van de integriteit en veiligheid van jouw data.


Voorkom problemen voordat ze impact hebben op jouw klanten
Met zicht op al je systemen kun je adequaat reageren op incidenten voordat ze een grotere bedrijfsimpact hebben. Automatiseer acties om alerts aan te pakken zodra ze worden gedetecteerd om zo tijd en middelen te besparen.

Herstel sneller bij onverwachte gebeurtenissen
Met Splunk kun je workflows stroomlijnen en standaardiseren voor snellere detectie- en responstijden.

Schakel snel bij onvoorziene momenten
Nieuwe code implementeren? Legacy-infrastructuur updaten? Een nieuw bedrijfsmodel uitproberen? Doe het met vertrouwen, dankzij volledig inzicht in hoe veranderingen je dataomgeving zullen beïnvloeden.

Vakmanschap is meesterschap.

Van het opzetten van een Security Information & Event Monitoring (SIEM) oplossing tot het complete inzicht in hoe bijvoorbeeld software aanpassingen een effect hebben op de gebruikers van uw website. Of van het preventief kunnen acteren wanneer bijvoorbeeld uw platform dreigt niet beschikbaar te raken tot het volledig geautomatiseerd reageren op security risico’s en de afhandeling daarvan.

Ook voor vraagstukken rondom GDPR, NIS2 en DORA is Splunk een oplossing. Voor organisaties die volledige grip willen hebben op de data is dit een absolute must! Splunk zorgt hiervoor.

Met Splunk heeft u één platform voor alle inzichten in al uw data!

Onze krachtige aanpak.

Wil jij jouw Splunk-omgeving uit handen geven? Vertrouw op onze gecertificeerde Splunk vakmannen en data engineering engineers die de zorg uit handen nemen.

Ben je klaar voor het échte vakmanschap in data engineering?

Wacht niet langer en neem nu direct contact met ons op. Onze Splunk vakmannen staan paraat. Rondje F1 racen of potje poolen? Kan ook! Parkeren is geen probleem, we hebben voldoende ruimte voor de deur. En anders zorgen we dat we ruimte maken.