Splunk

Splunk levert inzichten en antwoorden op basis van alle soorten data in elk formaat. En dat doet Splunk ongeëvenaard goed!

 

Splunk, opgericht in 2003, heeft als basisgedachte dat alles wat in uw IT infrastructuur een log genereert inzicht kan bieden in de staat van uw IT organisatie. Hiermee bedoelen we de staat van uw Information Technology (IT) en Operational Technology (OT).

Splunk doet dit door op het Core platform, de basis, zowel op het gebied van Security als het gebied van Observability mogelijkheden te bieden die een volledig inzicht geven in de beschikbaarheid en performance van uw IT infrastructuur. Tevens geeft Splunk direct inzicht in de veiligheid van de data, zowel binnen uw organisatie als over criminelen die van buitenaf toegang proberen te krijgen tot uw data met alle mogelijke gevolgen van dien.

En Splunk is nog zoveel meer! 

Van het opzetten van een Security Information & Event Monitoring (SIEM) oplossing tot het complete inzicht in hoe bijvoorbeeld software aanpassingen een effect hebben op de gebruikers van uw website. Of van het preventief kunnen acteren wanneer bijvoorbeeld uw platform dreigt niet beschikbaar te raken tot het volledig geautomatiseerd reageren op security risico’s en de afhandeling daarvan.

Ook voor vraagstukken rondom GDPR, NIS2 en DORA is Splunk een oplossing. Voor organisaties die volledige grip willen hebben op de data is dit een absolute must! Splunk zorgt hiervoor. 

Met Splunk heeft u één platform voor alle inzichten in al uw data!

Benieuwd naar praktijkcases, meer achtergrond, vacatures of een kennismaking? 

Neem contact op met ons of kom langs. U bent van harte welkom op ons kantoor aan de Louis Braillelaan 10 te Zoetermeer. Parkeren voor de deur en de koffie staat klaar.