Splunk

In een wereld van constante verandering heb je een dataplatform nodig dat je helpt bij te blijven. Wij zijn de toonaangevende specialisten in het implementeren, configureren en gebruiken van Splunk voor IT-operations, security en business analytics.

Doorbreek de silo’s

Wat weerhoudt jou ervan waarde te creëren uit data? Splunk elimineert de data silo’s en maakt het makkelijker om een dataset te gebruiken voor oneindig veel use cases.

Splunk staat bekend om zijn eenvoudige configuratie en onderhoud, en is al vele jaren ons go-to-platform. Splunk bevat kant-en-klare oplossingen voor alle veelvoorkomende data-uitdagingen die je tegenkomt in een complexe, hybride IT- en bedrijfsomgeving.

Wat lost het op?

Minder werk, meer innovatie

Met Splunk is de implementatie simpelweg sneller. De moeiteloze schaalbaarheid, de ongeëvenaarde time-to-value en het vermogen om in real-time met alles verbinding te maken. Dat maakt Splunk de frontrunner op het gebied van data.

Een tool voor iedere usecase

Met tools als SOAR, Enterprise Security, Infrastructure en Application Performance Monitoring, Synthetic Monitoring en AI-functionaliteit, is Splunk de alles-in-één oplossing voor de meeste data-uitdagingen.

Snel en eenvoudig dashboarden

Aparte dashboardtools zijn niet langer nodig. Splunk visualiseert jouw data automatisch voor real-time inzicht in de status van het IT- en Businesslandschap.

Genoeg gepraat, laten we het testen.
Met een Proof of Concept