Splunk Observability

SMT heeft een Splunk First gedachte: we werken altijd in het ecosysteem van Splunk.

Splunk Observability geeft het volledige overzicht van een datastroom van start tot eind.

Observability is een noodzaak

Splunk Observability bestaat uit een verzameling van Splunk oplossingen die gezamenlijk een absoluut volledig inzicht geven van de datastroom. Dit geeft beheer de mogelijkheid om direct te handelen wanneer dat ergens in die datastroom noodzakelijk is.

Splunk Application Performance Monitoring (APM) APM geeft inzicht in cloud-native, microservice en monolithische applicaties met NoSample Distributed Tracing en zichtbaarheid op codeniveau.

Splunk Infrastructure Monitoring Verbetert de prestaties van hybride clouds met direct inzicht en real-time waarschuwingen.

Splunk IT Service Intelligence (ITSI) Optimale visibility, AIOps en incident intelligence.

Splunk Log Observer Onderzoek logs van toepassingen en infrastructuur en begrijp het ‘Waarom?’ achter het gedrag van software.

Splunk Real User Monitoring (RUM) Geeft volledig inzicht in de ervaring van de eindgebruiker.

Splunk Synthetic Monitoring Proactieve opsporing en oplossen van prestatieproblemen in gebruikersstromen, zakelijke transacties en API’s.

En met Splunk On-Call Ontzorging voor de support organisatie: verbeter de bedrijfsresultaten met geautomatiseerde respons op incidenten.


Met Splunk Observability ben jij in de regie over je data en de acties die je onderneemt.

Ben je klaar voor het échte vakmanschap in data engineering?

Wacht niet langer en neem nu direct contact met ons op. Onze Splunk vakmannen staan paraat. Rondje F1 racen of potje poolen? Kan ook!

Parkeren is geen probleem, we hebben voldoende ruimte voor de deur en verwelkomen je graag.