Wie zijn wij?

Wij zijn SMT. Jouw ultieme, innovatieve en flexibele partner voor alle data-engineering en analytics uitdagingen. Met meer dan 25 jaar ervaring zijn we trots op onze rol als marktleider in de Benelux en streven we ernaar om in 2028 marktleider in heel Europa te worden. Als Elite partner van Splunk, Cribl en 2 Steps bieden we geavanceerde oplossingen op het gebied van data, beveiliging en IT-optimalisatie. 

Met meer dan 500 succesvolle Splunk-implementaties, meer dan 200 SIEM-implementaties en ruim 2000 verzorgde trainingen hebben we bewezen experts te zijn in het leveren van resultaatgerichte Splunk-oplossingen.

Ons team van meer dan 30 gecertificeerde Splunk-professionals staat klaar om jouw organisatie te begeleiden bij het benutten van de volledige potentie van het Splunk-ecosyteem.

Bij SMT streven we naar vakmanschap, eerlijkheid en eenvoud. Deze kernwaarden zijn de fundering van alles wat we zeggen en doen.

SMT Events: Big Data Expo 2023

Podcast: Het data drama.

Onze kernwaarden:


Ons vakmanschap stelt klanten in staat om de waarde van hun data te maximaliseren. We zijn gepassioneerde professionals die altijd streven naar excellentie, gedreven door voortdurende ontwikkeling en kennisvergaring.


We spreken ons uit en zeggen waar het op staat, direct en eerlijk. We zetten de belangen van onze klant altijd voorop, waardoor we ervoor zorgen dat we niet alleen zeggen wat we doen, maar ook doen wat we zeggen.

Wij zijn data engineers, specialisten die weten wat er nodig is om data op een juiste manier beschikbaar te stellen. Wij zijn pragmatisch waardoor onze klanten weten wat ze van ons mogen verwachten. Data zonder gedoe.