Over SMT

In 2012 introduceerde SMT het big data platform Splunk in de Benelux en is sindsdien Elite Partner en de belangrijkste en grootste partij voor advies, implementatie en beheer van Splunk.

Dit is het meest uitgebreide platform voor het doorzoeken, analyseren en visualiseren van machine-generated data van websites, applicaties, sensoren, apparaten (e.d.).

SMT is opgericht in 1997 en werkt voor grote ondernemingen en overheidsorganisaties met zeer complexe ICT data-omgevingen. Klanten worden optimaal ondersteunt met Best of Breed technologie voor het verkrijgen van inzicht en waarde uit hun data, en uit alle veranderingen die dit voortdurend vereist.

Inmiddels heeft SMT 25 jaar ervaring met IT-Infrastructuur, Applicatie Performance, Security & Big Data Management-oplossingen met als missie het optimaliseren en vereenvoudigen van de Data-omgevingen van haar klanten. 

SMT kiest voor dataplatform Splunk omdat het Enterprise Observability, uniforme security en grenzeloze toepassingen in hybride omgevingen mogelijk maakt. Bekijk de klantcases hoe dat er voor klanten uitziet.