Cribl

Maak echte keuzes wanneer het gaat om het verzamelen, ontsluiten, en distribueren van data. Doorbreek de silo’s en haal meer uit jouw investeringen.

Data makkelijk gemaakt

Het integreren van data kan een pijnlijk proces zijn. Maatwerk integraties, punt oplossingen en op maat gemaakte koppelingen maken jouw data-infrastructuur extreem ingewikkeld om te beheren.

Cribl lost deze uitdagingen op door de poortwachter te zijn voor jouw data, use cases en platforms. Eerst verzamelen, selecteren en filteren en dan beslissen waar het heen moet. Dit neemt de complexiteit weg en helpt je de Business Analytics, Security Operations en Observability vanuit dezelfde bron te voeden.

Waarom Cribl?

Alle data direct zichtbaar

Zet Cribl aan en activeer de standaard integraties. Zo worden alle data real time weergeven. Waarom maandenlang plannen en bouwen als je het in dagen kunt neerzetten?

Selecteer, filter, archiveer

Stop met betalen voor het ontsluiten van data die je niet gebruikt. Cribl selecteert en filtert data voordat het wordt ingenomen. Wat je niet nodig hebt, wordt gearchiveerd in goedkopere cloudopslag voor latere analyse.

Flexibiliteit zonder lock-in

De meeste integratieoplossingen vereisen dat je het hele platform aanschaft om de individuele integraties te krijgen. Met Cribl stroomt data zonder belemmeringen. Je hebt de vrijheid om van dataplatform te wisselen of zoveel dataprocessen toe te voegen als je wilt.

Genoeg gepraat, laten we het testen.
Met een Proof of Concept