Cribl

Cribl biedt mogelijkheden om data te verzamelen, te verrijken, te normaliseren en te routeren van elke bron naar elke bestemming binnen bestaande data-infrastructuur. Dit geeft volledige controle over data om bedrijfsdoelstellingen optimaal te ondersteunen.

Moeite met logs, metrics en data?

Boost je dataverzameling met Cribl. Deze slimme, krachtige oplossing haalt logs, metrics en applicatiegegevens binnen. Ontworpen voor moderne microservice-architecturen en ongekende datavolumes, helpt Cribl jouw organisatie om te groeien en te schalen.</

Cribl Edge

Cribl Edge is een intelligent, uitermate schaalbare edge-based oplossing voor het verzamelen van logs, metrics en applicatiegegevens. Cribl Edge is ontworpen om de huidige moderne microservice-architecturen en steeds maar groter wordende data verwerking- en opslagbehoefte te ondersteunen.

Intelligentie

Met de intelligente agent kunt u op een efficiënte manier automatisch Observability data verzamelen.

Verkennen

Verken logs, statistieken en applicatiegegevens voordat deze verwerkt worden waardoor overbodige data aan de poort gedeselecteerd en uitgesloten kunnen worden.

Verzamelen

Automatisch logs, statistieken en applicatiegegevens op schaal verzamelen in elke Linux- of Windows-omgeving.

Beheer

Beheer honderden tot duizenden edge nodes met Fleet Management.

Cribl Stream

Met Cribl Stream heeft u volledige controle over al uw data en heeft u de mogelijkheid deze op allerlei manier te bewerken en verwerken voordat u deze in uw dataplatform verwerkt.

 

cribl infographic smt

 

Flexibiliteit

Voeg nieuwe analysetools en andere databestemmingen toe zonder het moeten toevoegen van agents of collectors.

Controle over uw data

Zorg voor ‘Enterprise-grade’ beveiliging van uw data door alle lagen (signalering, gegevens, toepassingen en beheer), alle locaties, alle aanvalsvectoren en alle stadia van de softwarelevenscyclus te beveiligen.

Vereenvoudig Observability

Gebruik een universele log- en metriekrouter voor elke data omgeving. Visualiseer op eenvoudige wijze Observability-gegevensstromen en poortfunctionaliteit over ‘worker nodes’.

Download de Status Obversability Gids

Download onze guide

Bereik het volgende niveau met onze Cribl Data Engineers

Ben je klaar voor het échte vakmanschap in data engineering?

Wacht niet langer en neem nu direct contact met ons op. Onze Cribl vakmannen staan paraat om samen aan de weg te timmeren. Klaar voor een potje poolen of bak koffie? Dat kan ook!

Onze krachtige aanpak.

Eenvoud is onze kracht. Wij zijn gefocust op het maximaliseren van de waarde van data. Als fervente spelers in het Splunk en Cribl-ecosysteem, zijn we altijd in beweging.

Wil jij jouw Cribl-omgeving uit handen geven? Vertrouw op onze gecertificeerde Cribl vakmannen en data engineering engineers die je begeleiden in deze weg.