Cribl

Cribl biedt mogelijkheden om alle data te verzamelen, te verrijken, te normaliseren en te routeren van elke bron naar elke bestemming binnen bestaande data-infrastructuur. Dit geeft volledige controle over data om bedrijfsdoelstellingen optimaal te ondersteunen.

Cribl Stream zorg ervoor dat de juiste datastroom naar de juiste bestemmingen gaat, in de juiste formaten, op het juiste moment.

Cribl Edge is een intelligent systeem voor dataverzameling aan de edge van het netwerk, waardoor observability-data lokaal kan worden verwerkt.

Cribl Search voert zoekopdrachten uit op de bron, waardoor data op afstand geanalyseerd kan worden.

 

Cribl.Cloud is een geïntegreerd SaaS-platform dat een toegewijd Stream-, Edge- en Search-omgeving biedt die je direct kunt gaan gebruiken. Cribl verzorgt de infrastructuur, schaalbaarheid en beveiliging, waardoor dit de snelste en gemakkelijkste manier is om de waarde van een observability-ecosysteem te realiseren.

Bereik het volgende niveau met onze Cribl Data Engineers

Ben je klaar voor het échte vakmanschap in data engineering?

Wacht niet langer en neem nu direct contact met ons op. Onze Cribl vakmannen staan paraat om samen aan de weg te timmeren. Klaar voor een potje poolen of bak koffie? Dat kan ook!

Onze krachtige aanpak.

Eenvoud is onze kracht. Wij zijn gefocust op het maximaliseren van de waarde van data. Als fervente spelers in het Splunk en Cribl-ecosysteem, zijn we altijd in beweging.

Wil jij jouw Cribl-omgeving uit handen geven? Vertrouw op onze gecertificeerde Cribl vakmannen en data engineering engineers die je begeleiden in deze weg.