Cribl

Cribl biedt mogelijkheden om data te verzamelen, te verrijken, te normaliseren en te routeren van elke bron naar elke bestemming binnen bestaande data-infrastructuur. Dit geeft volledige controle over data om bedrijfsdoelstellingen optimaal te ondersteunen.

Cribl Edge

Cribl Edge is een intelligent, uitermate schaalbare edge-based oplossing voor het verzamelen van logs, metrics en applicatiegegevens. Cribl Edge is ontworpen om de huidige moderne microservice-architecturen en steeds maar groter wordende data verwerking- en opslagbehoefte te ondersteunen.

Intelligentie

Met de intelligente agent kan je op een efficiënte manier automatisch Observability data verzamelen.

Verkennen

Verken logs, statistieken en applicatiegegevens voordat deze verwerkt worden waardoor overbodige data aan de poort gedeselecteerd en uitgesloten kunnen worden.

Verzamelen

Automatisch logs, statistieken en applicatiegegevens op schaal verzamelen in elke Linux- of Windows-omgeving.

Beheer

Beheer honderden tot duizenden edge nodes met Fleet Management.

Cribl Stream

Met Cribl Stream heb je volledige controle over al je data en heb je de mogelijkheid deze op allerlei manier te bewerken en verwerken voordat je deze in je dataplatform verwerkt.

 

cribl infographic smt

 

Flexibiliteit

Voeg nieuwe analysetools en andere databestemmingen toe zonder het moeten toevoegen van agents of collectors.

Controle over je data

Zorg voor ‘Enterprise-grade’ beveiliging van je data door alle lagen (signalering, gegevens, toepassingen en beheer), alle locaties, alle aanvalsvectoren en alle stadia van de softwarelevenscyclus te beveiligen.

Vereenvoudig Observability

Gebruik een universele log- en metriekrouter voor elke data omgeving. Visualiseer op eenvoudige wijze observability-gegevensstromen en poortfunctionaliteit over ‘worker nodes’.

Benieuwd naar praktijkcases, meer achtergrond, vacatures of een kennismaking? 

Neem contact op met ons of kom langs. Je bent van harte welkom op ons kantoor aan de Louis Braillelaan 10 te Zoetermeer. Parkeren voor de deur en de koffie staat klaar.