Splunk Beheer

Wat is Splunk Beheer?

SMT heeft een Splunk First gedachte. Onze oplossingen zijn diensten waar Splunk centraal staat.

SMT zorgt met Splunk Beheer dat je Splunk omgeving goed blijft draaien.

Waarom Splunk Beheer?

Klanten die Splunk gebruiken, herkennen de waarde van de oplossing en starten enthousiast en komen al snel in een situatie waarbij ze stilvallen met doorontwikkeling van het Splunk platform. Bijvoorbeeld wegens onvoldoende gespecialiseerde resources en kennis die ontbreekt.

De echte waarde van Splunk zit hem in het (door)ontwikkelen en toepassen van relevante Use Cases die inzicht geven in zaken zoals de performance van de bestaande IT-infrastructuur, inzicht in de beschikbaarheid en data risico’s wanneer de omgeving wordt ingezet voor Security monitoring of inzicht krijgen en de beschikbaarheid van je websites die gebruikt worden voor het informeren van je bezoekers.

Al deze informatie wordt binnen Splunk zichtbaar gepresenteerd, gebruik makend van de beschikbare logbronnen die binnen je IT-infrastructuur aanwezig zijn.

Splunk Beheer door SMT is de oplossing voor garantie van continuïteit: door je Splunk omgeving 24/7 geautomatiseerd te monitoren en optimaal te laten performen met de laatste patches en updates. Ook beschik je binnen het Splunk Beheer team over relevante en up-to-date kennis van de laatste Splunk ontwikkelingen.

Voordelen van Splunk Beheer

  • Splunk kennis blijft up-to-date met trainingen en opleidingen.
  • Eigen Splunk beheerders werken in een bijgewerkt ecosysteem.
  • Je Splunk platform blijft onder alle omstandigheden doordraaien.

Hoe richten we Splunk Beheer in?

SMT heeft een duidelijke visie op beheer van Splunk. Het is een uiterst complexe tool. Logging, monitoring en ontwikkeling van dashboards is lastig. Wij hebben het vakmanschap om complexiteit te vertalen naar eenvoudige oplossingen.

Onze klanten weten dit en zoeken specialisten die op elk niveau uitleg kunnen geven. Van complex aan de afdeling techniek tot eenvoudig en helder aan de CEO.

Hoe dan?

Splunk beheer door SMT:

  • Parallel aan de organisatie 24/7 geautomatiseerde monitoring van de Splunk omgeving
  • Hulp met risico- en incident-analyse
  • Updates en aanpassingen
  • Mogelijkheid tijdelijke overname beheer
  • Remote on-site of in de Cloud
  • Volgens specifieke wensen en eisen van de organisatie
  • SMT past zich aan de opdrachtgever aan

Bij SMT werken uitsluitend volledig gecertificeerde experts volgens de filosofie dat we complexiteit vermijden en zaken eenvoudig houden. Het is ons doel dat iedereen binnen de organisatie begrijpt wat we doen, en hoe we het doen.

Vooraf maken we duidelijke afspraken met onze klanten en spreken toleranties en voorwaarden af.

We gaan coulant om met afspraken. Periodiek evalueren we de samenwerking en stellen in overleg met elkaar bij als dit gewenst is.

Data zonder gedoe.

Benieuwd naar praktijkcases, meer achtergrond, vacatures of een kennismaking? 

Neem contact op met ons of kom langs. Je bent van harte welkom op ons kantoor aan de Louis Braillelaan 10 te Zoetermeer. Parkeren voor de deur en de koffie staat klaar.