Splunk Beheer

Ontdek de kracht van zorgloos datamanagement met SMT’s Splunk beheerdienst. Wij beheren en onderhouden jouw Splunk omgeving, waarbij we flexibele ondersteuning bieden aan jouw huidige Splunk team. Zelfs wanneer interne Splunk expertise ontbreekt, kunnen wij het volledige beheer overnemen.

SMT transformeert jouw ruwe data naar waardevolle inzichten en zorgt voor een naadloze, veilige data-omgeving. Vertrouw op onze expertise voor efficiëntie en gemoedsrust in jouw data-omgeving. Data zonder gedoe.

Onbeperkte mogelijkheden met onze Splunk Expertise.

Streef met jouw organisatie naar groei door altijd de juiste Splunk expertise beschikbaar te hebben. SMT levert bekwame Splunk-professionals die klaar staan om in te springen wanneer nodig. Hierdoor ben je minder afhankelijk van de expertise van één enkele expert en kan je maximaal voordeel halen uit het Splunk-ecosysteem.

Met onze 24/7/365 geautomatiseerde monitoring van jouw data-omgeving kunnen wij snel en nauwkeurig elke afwijkingen identificeren en analyseren. Dit maakt het voor ons mogelijk om preventieve maatregelen te nemen en herhaling in de toekomst te voorkomen.

Onze gecertificeerde Splunk-experts bieden flexibele technische ondersteuning die naadloos aansluit bij jouw bestaande, interne kennis. Ontbreekt het bij jouw organisatie aan (specifieke) Splunk kennis, dan vullen die wij graag aan met onze eigen, ruime ervaring en expertise.

Van geavanceerde architectuurontwerpen tot platformoptimalisatie, onze toegewijde Splunk-professionals staan klaar om de groei van jouw organisatie te versterken.

Kiezen voor Splunk als jouw data-platform is dan ook een strategische zet waarbij SMT, door onze diepgaande kennis en expertise, de perfecte sparringpartner is. Bovendien verzorgen we op maat gemaakte trainingen en praktische tools, waarmee je eigen team zich ontwikkelt tot Splunk-experts. Kies voor Splunk met SMT als je gids naar optimalisatie.

Maximaliseer de waarde van je data

Wij helpen bij het maximaliseren van de waarde van jouw data waardoor cruciale, diepgaande inzichten ontstaan. Deze inzichten worden binnen het Splunk-ecosysteem gegenereerd door alle beschikbare en relevante data te verwerken en overzichtelijk te visualiseren.

Daarna tillen wij jouw organisatie naar een hoger niveau met de nieuwste best practices, patches en updates. Samen met SMT optimaliseren we jouw Splunk platform en voegen nieuwe use cases toe. Hierdoor verkrijg jij maximale inzicht in:

 

 

 • De prestaties van jouw complete IT-infrastructuur, netwerk, hardware, diensten en apps.
 • Optimale beveiliging door snelle detectie en effectieve minimalisatie van cyber risico’s.
 • De beschikbaarheid en mogelijke problemen met websites of webapplicaties.

Overwin jouw data-uitdagingen met onze expert-ondersteuning. Wij tillen jouw Splunk-platform naar ongekende hoogtes, met meetbare resultaten die tot een aanzienlijk positieve verandering zal leiden.

Ontdek onze expertise in data engineering.

Het Splunk platform is het nummer 1 Enterprise platform voor (BIG) data en zit bomvol mogelijkheden. Alleen al de uitgebreide opties voor logging, monitoring en dashboardontwikkeling kunnen uitdagend zijn. Met de kennis en expertise van SMT krijg je de beste oplossingen, specifiek gericht op jouw organisatie, aangevuld met onze eigen best practices die wij in onze 25 jaar bestaansgeschiedenis hebben opgedaan.

Met onze beproefde kennis en expertise zetten we jouw data-complexiteit om in simpele, gestroomlijnde oplossingen. Dit doen wij met de beste, gecertificeerde data engineers die elke uitdaging aankunnen. Of het nu gaat om diepgaande technische (implementatie, beheer of optimalisatie) ondersteuning voor je IT-team, of heldere uitleg voor de gehele organisatie.

“Toppers op Splunk-gebied die een super bijdrage leveren. Ze maken ons team echt sterker.”

Erik de Kruif – Product Owner Monitoring, Rijkswaterstaat

Deskundig Splunk Beheer.

Wanneer je jouw (complete) Splunk-omgeving wil uitbesteden, kan je rekenen op onze gepassioneerde, deskundige en gecertificeerde Splunk experts. Zij ondersteunen en adviseren je tijdens het gehele proces en zorgen voor een naadloze integratie en transitie.

Door onze jarenlange en deskundige staat van dienst, kunnen wij helpen bij het beheer van Splunk. Hierdoor kan jouw organisatie profiteren van de volgende voordelen:

 

 

 • Continue 24/7/365 geautomatiseerde bewaking
 • Snelle reactie bij risico- en incidentanalyse
 • Voortdurende updates en prestatie-verbeteringen
 • Flexibele inzet: remote, in-house, hybride, tijdelijk of permanent
 • Maatwerkoplossingen passend bij jouw organisatie
 • Eerlijke en duidelijke communicatie voor optimale resultaten
 • Focus op beheersing van complexiteit en handhaving van eenvoud
 • Vooraf gedefinieerde afspraken over toleranties en voorwaarden

Flexibiliteit en aanpassingsvermogen bij het nakomen van afspraken staan bij ons centraal. Regelmatige evaluaties zorgen ervoor dat we onze samenwerking nauwlettend evalueren en indien nodig bijsturen voor optimale resultaten. 

Ontdek met SMT de wereld van data engineering vakmanschap.

Data zonder gedoe

Wacht niet langer en neem direct contact met ons op. Samen kunnen wij ontdekken hoe onze toegewijde Splunk-vakmensen klaar staan om jouw datavraagstukken op te lossen.

Bij SMT bieden we meer dan alleen expertise; we leveren een naadloze ervaring die je datalandschap transformeert.

En als je even wilt ontspannen, dan nodigen we je uit voor een innovatieve F1-racesimulatie of een leuk potje pool. Parkeren is geen probleem dankzij onze ruime parkeervoorzieningen, recht voor de deur.