2 Steps

Met 2 Steps kan je binnen Splunk geautomatiseerde Customer Journeys met video replay produceren op elk platform (Windows, Web, mobiel, etc.), zonder code te moeten schrijven en binnen enkele minuten.

Dit stelt organisaties in staat om real-time monitoring van de prestaties en beschikbaarheid van elke applicatie en/of website uit te voeren.

Voor het ontwikkelen van tests en het plannen en analyseren van de resultaten is het niet nodig om Splunk te verlaten: 2 Steps is volledig geïntegreerd met Splunk en heeft een uitermate eenvoudige grafische gebruikersinterface.

In tegenstelling tot Selenium-gebaseerde monitoring tools, maakt 2 Steps wel gebruik van visuele herkenning om User Interface elementen te identificeren. Deze aanpak betekent dat 2 Steps bijna elke applicatie met een grafische interface kan automatiseren en monitoren, inclusief web, mobiel, Windows, Citrix, Java en meer. Zonder het gebruik van omslachtige, moeilijk leesbare en duur te onderhouden scripts.

2 Steps is zo ontworpen dat het elke gebruiker in staat stelt om end-to-end synthetische tests te bouwen voor elke grafische applicatie: in enkele minuten en zonder specialistische training.

Ben je klaar voor het échte vakmanschap in data engineering?

Wacht niet langer en neem nu direct contact met ons op. Onze vakmannen staan paraat om samen aan de weg te timmeren. Klaar voor een potje poolen of bak koffie? Dat kan ook!

Onze krachtige aanpak.

Eenvoud is onze kracht. Wij zijn gefocust op het maximaliseren van de waarde van data. Als fervente spelers in het Splunk en 2 Steps-ecosysteem, zijn we altijd in beweging. Vertrouw op onze gecertificeerde Splunk en 2 Steps-vakmannen en data engineers die je begeleiden in deze weg.