2 Steps

Met 2 Steps kunt u binnen Splunk geautomatiseerde Customer Journeys met video replay produceren op elk platform (Windows, Web, mobiel, etc.), zonder code te moeten schrijven en binnen enkele minuten.

Dit stelt gebruikers in staat om real-time monitoring van de prestaties en beschikbaarheid van elke applicatie en/of website uit te voeren.

Voor het ontwikkelen van tests en het plannen en analyseren van de resultaten is het niet nodig om Splunk te verlaten: 2 Steps is volledig geïntegreerd met Splunk en heeft een uitermate eenvoudige grafische gebruikersinterface. 

In tegenstelling tot Selenium-gebaseerde monitoring tools, maakt 2 Steps wel gebruik van visuele herkenning om User Interface elementen te identificeren. Deze aanpak betekent dat 2 Steps bijna elke applicatie met een grafische interface kan automatiseren en monitoren, inclusief web, mobiel, Windows, Citrix, Java en meer. Zonder het gebruik van omslachtige, moeilijk leesbare en duur te onderhouden scripts. 

2 Steps is zo ontworpen dat het elke gebruiker in staat stelt om end-to-end synthetische tests te bouwen voor elke grafische applicatie: in enkele minuten en zonder specialistische training.

SMT is dé Elite Partner van 2 Steps in de Benelux

Benieuwd naar praktijkcases, meer achtergrond, vacatures of een kennismaking? 

Neem contact op met ons of kom langs. U bent van harte welkom op ons kantoor aan de Louis Braillelaan 10 te Zoetermeer. Parkeren voor de deur en de koffie staat klaar.