IronStream

Integreer kritische beveiligings-en operationele machinegegevens van mainframe- en IBM i-systemen in Splunk voor een compleet beeld van uw IT-omgeving.

Data van mainframe &
IBM-i systemen

Ironstream levert real-time totale zichtbaarheid, zonder de noodzaak van verouderde silo tools of gespecialiseerde IBM mainframe- of IBM-i expertise.

U heeft met Ironstream voor Splunk uitgebreide, krachtige inzichten binnen handbereik en volledig geïntegreerd in Splunk zodat gebruikers eenvoudig de gegevens van alle bedrijfssystemen op één locatie kunnen doorzoeken, analyseren en visualiseren.

Wat lost IronStream op?

Met Ironstream voegt u eenvoudig log data uit mainframe en IBM-i systemen toe aan uw Splunk omgeving. Hiermee wordt voorkomen dat er een blinde vlek ontstaat op dit onderdeel in uw organisatie. Met Ironstream voor Splunk kunt u erop vertrouwen dat de IT-analytics dashboards, om IT-operations, security, compliance (en meer) in Splunk te beheren, volledig zijn.

Met Ironstream voor Splunk kun u ook snel en eenvoudig afwijkingen van best practices op het gebied van beveiliging identificeren en een audit trail bijhouden om beveiligingsfunctionarissen en auditors tijdig van de juiste informatie te voorzien.

Ben je klaar voor het échte vakmanschap in data engineering?

Wacht niet langer en neem nu direct contact met ons op. Onze vakmannen staan paraat om samen aan de weg te timmeren. Klaar voor een potje poolen of bak koffie? Dat kan ook!

Onze krachtige aanpak.

 

Eenvoud is onze kracht. Wij zijn gefocust op het maximaliseren van de waarde van data. Als fervente spelers in het Splunk-ecosysteem, zijn we altijd in beweging. Vertrouw op onze gecertificeerde Splunk vakmannen en data engineering engineers die je begeleiden in deze weg.