Expertise

Consultancy op het gebied van Splunk start met de vraag naar aanvullende resources, kennis, kunde, ervaring en/of capaciteit.

Om het volledige potentieel van Splunk te benutten is expertise nodig en dit is waar de gecertificeerde Splunk Experts van SMT om de hoek komen kijken.

De experts in het Splunk platform leveren de juiste oplossingen en inzichten om je organisatie te helpen het gebruik van Splunk te optimaliseren.

We bieden een scala aan diensten, waaronder architectuurontwerp, implementatie, maatwerk en optimalisatie, om ervoor te zorgen dat Splunk effectief en efficiënt wordt gebruikt.

Voorbeelden van onze Splunk Expertise diensten:

Splunk architectuurontwerp

Onze experts helpen bij het ontwerpen en implementeren van de juiste Splunk architectuur die voldoet aan je specifieke behoeften. Dit omvat het begrijpen van de gegevensbronnen, use cases en prestatie-eisen van de organisatie en het aanbevelen van het juiste Splunk deployment model, zoals single instance, gedistribueerd of cloud-based.

Splunk implementatie

Als je op zoek bent naar ondersteuning bij- of het volledig uit handen geven van de implementatie van Splunk in je organisatie dan zijn wij de partij. Dit omvat onder andere het opzetten van data inputs, het definiëren van datamodellen, het creëren van dashboards en het configureren van alerts.

Splunk optimalisatie

Om meer waarde uit uw Splunk omgeving te halen kunnen wij u ondersteunen bij het helpen om de prestaties en schaalbaarheid van uw Splunk implementatie te optimaliseren. Dit omvat het tunen van de Splunk-omgeving, zoals het configureren van indexering, zoeken en opslaginstellingen, om ervoor te zorgen dat de Splunk omgeving het volume en complexiteit van gegevens aankan.

Splunk training

Wij kunnen jouw Splunk team een training en ondersteuning bieden om de interne Splunk expertise op- en uit te bouwen. Dit kan bestaan uit aangepaste trainingsprogramma’s, kennisoverdracht en doorlopende ondersteuningsdiensten.

Kortom, onze Splunk experts en expertise spelen een cruciale rol in het helpen van organisaties om de waarde van hun Splunk investering te maximaliseren. Wij bieden gespecialiseerde expertise en vaardigheden die organisaties in staat stellen om Splunk effectief en efficiënt te gebruiken voor het verzamelen, analyseren en visualiseren van machine-gegenereerde data.

Door gebruik te maken van de beste Splunk expertise geleverd door onze gecertificeerde Splunk experts, kun je je operationele efficiëntie verbeteren, kosten reduceren en algemene beveiliging verbeteren.

Naast beheer brengt SMT ook kennis. We bieden dienstverlening aan om organisaties periodiek bij te staan om hun vraagstukken op te lossen binnen hun eigen beheersituatie. Al naar gelang de behoefte maken onze klanten gebruik van deze mogelijkheden:

Expert On-site

Mogelijkheid om gebruik te maken van SMT Splunk engineers. Zij fungeren als vraagbaak en trainer en helpen mee Splunk optimaal in te zetten om maximaal waarde te halen uit data.

Expert Online

De Expert On-site dienstverlening bieden we ook remote aan. Hiermee heb je snel toegang tot de Splunk experts van SMT. De locatie waar je de Splunk expertise nodig hebt, is niet beperkt tot de Benelux.

Detachering

Is er voor een langere periode behoefte aan aanvullende expertise? Dan heeft SMT Splunk engineers beschikbaar die tijdelijk als aanvulling van je team ingezet kunnen worden.

Benieuwd naar praktijkcases, meer achtergrond, vacatures of een kennismaking? 

Neem contact op met ons of kom langs. Je bent van harte welkom op ons kantoor aan de Louis Braillelaan 10 te ZoetermeerParkeren voor de deur en de koffie staat klaar.