Expertise

Heb je voor korte of langere periode expertise nodig in je team? Wil je jouw interne Splunk omgeving verder ontwikkelen en heb je hierbij behoefte aan deskundig advies? Wij nemen die uitdaging graag aan.

Onze ervaren Splunk-experts staan klaar om je te ondersteunen bij het ontwerpen van een robuuste architectuur, het optimaliseren van je data-platform en het verstrekken van de benodigde tools en trainingen om het maximale uit Splunk te halen.

Onbeperkte mogelijkheden met onze Splunk Expertise.

Streef met jouw organisatie naar groei door altijd de juiste Splunk expertise beschikbaar te hebben. Onze toegewijde Splunk vakmensen bieden alle benodigde kennis en ervaring om jouw organisatorische doelstellingen te kunnen bereiken. Van geavanceerde architectuurontwerpen tot platformoptimalisatie, wij staan klaar om jouw organisatie te ondersteunen bij het realiseren van groei.

Kiezen voor Splunk als jouw data-platform is dan ook een strategische zet waarbij SMT, door onze diepgaande kennis en expertise, de perfecte sparringpartner is. Bovendien verzorgen we op maat gemaakte trainingen en praktische tools, waarmee jouw team zichzelf ook ontwikkelt tot Splunk-experts.

Architectuur, implementatie en optimalisatie

Ontzorg jouw organisatie en laat SMT je Splunk-omgeving implementeren en optimaliseren. Wij bieden met onze passie en expertise alle ondersteuning die je hierin nodig hebt. We zetten voor jou de meest effectieve en efficiënte data inputs op, definiëren datamodellen, ontwerpen functionele en overzichtelijke dashboards en configureren notificaties tot in detail, exact zoals jij ze wil ontvangen.

Ontwerp samen met onze bekwame data engineers en Splunk vakmensen de juiste architectuur voor jouw organisatie. Samen tillen wij jouw data architectuur naar een hoger niveau. Wij begrijpen als geen ander wat het belang is van de juiste data, op het juiste moment, beschikbaar te hebben om zo beslissingen te kunnen nemen, ondersteunt door betrouwbare data.

Als doorgewinterde data engineers weten wij ook hoe belangrijk het is om data goed te visualiseren, zodat iedereen in staat is om beslissingen te kunnen nemen los van hun data kennis. Of je nu een enkele, snelle uitrol van Splunk nodig hebt, een gedistribueerde aanpak of puur een cloud-gebaseerde implementatie: Wij regelen het voor je. Data zonder gedoe.

“Toppers op Splunk-gebied die een super bijdrage leveren. Ze maken ons team echt sterker.”

Erik de Kruif – Product Owner Monitoring, Rijkswaterstaat

Splunk training

SMT biedt uitgebreide Splunk-training om jouw organisatie te helpen het volledige potentieel van het Splunk platform te benutten. Wil je zelf Splunk expert worden? Onze training omvat diverse onderwerpen, van basis tot geavanceerd, en is flexibel aan te passen aan jouw specifieke behoeften.

SMT’s ervaren trainers delen praktijkvoorbeelden en best practices, waardoor een effectievere Splunk-implementatie en waardevollere inzichten uit jouw data ontstaan. Investeer in je team en vergroot de waarde van je Splunk-investering met SMT’s Splunk-training.

Ontdek met SMT de wereld van data engineering vakmanschap.

Wacht niet langer en neem direct contact met ons op. Samen kunnen wij ontdekken hoe onze toegewijde Splunk-vakmensen klaar staan om jouw datavraagstukken op te lossen.

Bij SMT bieden we meer dan alleen expertise; we leveren een naadloze ervaring die je datalandschap transformeert. Data zonder gedoe.

En als je even wilt ontspannen, dan nodigen we je uit voor een innovatieve F1-racesimulatie of een leuk potje pool. Parkeren is geen probleem dankzij onze ruime parkeervoorzieningen, recht voor de deur.