Observability wordt essentieel

Observability wordt steeds essentiëler. Leiders breiden de zichtbaarheid van Multicloud steeds verder uit en werken aan drastische verbeteringen van een digitale ervaring.

Observability wint langzaam maar zeker aan populariteit én relevantie. Dit onderzoek van Splunk legt uit waarom. In samenwerking met 1.250 Observability Practitioners, managers en experts van Observability, laat Splunk concrete resultaten zien met betrekking tot het hebben van practices in een volwassen staat van Observability.

Naarmate de evolutie naar hybride, multicloud-infrastructuur vordert, krijgen organisaties te maken met toenemende complexiteit, verminderde zichtbaarheid en een toenemend gevaar voor burn-out. Hiervoor is Observalibitly een oplossing! 

Download ‘The State of Observability 2022’

Hoogtepunten

  • Observability-leiders hebben 2,1 keer zoveel kans om, binnen enkele minuten, knelpunten in intern ontwikkelde applicaties te detecteren.
  • Leiders laten weten 69% sneller te zijn met betrekking tot hun MTTR.
  • De gemiddelde jaarlijkse kosten van downtime bedragen rond de $2,5 miljoen voor gevorderden, versus $23,8 miljoen voor starters.