Technologie

SMT gebruikt de beste technologie om data optimaal te ontsluiten, te analyseren en te beschermen.

Splunk

Splunk is een platform bedoeld voor Big Data afkomstig uit machines. Die machines genereren logs die via het Splunk dataplatform gemonitord worden om te zien wat er eigenlijk gebeurt.

Monitoring is opgedeeld in twee specifieke analyses met elk een eigen focus: Observability en Security.

SMT zorgt met Splunk Beheer dat uw Splunk omgeving goed blijft draaien.

Cribl

Cribl biedt mogelijkheden om data te verzamelen, te optimaliseren, te verrijken, te normaliseren en te routeren van elke bron naar elke bestemming binnen bestaande data-infrastructuur. Dit geeft volledige controle over data om bedrijfsdoelstellingen optimaal te ondersteunen.

Darktrace

Darktrace is een autonome cyberbeveiligings-AI die ransomware, e-mailaanvallen en cloudbedreigingen tegenhoudt.

Darktrace gebruikt de analogie van het menselijke immuunsysteem. Het Enterprise Immune System vult aan door te leren over de mensen, systemen en gegevens in de organisatie. het detecteert vreemde en ongewone activiteiten die de kenmerken zijn van ongewenste activiteiten. In principe voorkomt Darktrace niet lopende aanvallen, vangt af en isoleert de gevaarlijke elementen.

Darktrace is de enige technologie die echt ‘on the job’ leert van de organisatie waar het wordt toegepast. Dit levert een op maat gemaakt begrip van het DNA van een organisatie op en maakt vroegtijdige detectie van bedreigingen mogelijk.

2 Steps

Deze door Splunk gecertificeerde applicatie is een waardevolle aanvulling op Splunk Observability die met Splunk Synthetic Monitoring de mogelijkheden om inzicht te krijgen over alle applicaties en infrastructuren verbetert.

Benieuwd naar praktijkcases, meer achtergrond, vacatures of een kennismaking? 

Neem contact op met ons of kom langs. U bent van harte welkom op ons kantoor aan de Louis Braillelaan 10 te Zoetermeer. Parkeren voor de deur en de koffie staat klaar.