Managed Services

Er is maar één vorm van Splunk-beheer en dat is gewoon goed. We luisteren naar je wensen en zorgen ervoor dat jij geen omkijken hebt naar het Splunk-platform. Samen bepalen we de next step om het maximale uit Splunk te halen.

Health check

We starten met een grondige check om de gezondheid van je Splunk-platform te bepalen. Jouw huidige status en toekomstwensen staan centraal en we leveren de klantwaarde die nodig is om succesvol te zijn.

Fit voor de start

Dan maken we de Splunk-omgeving fit. We ondersteunen de interne klanten met wijzigingen en zorgen dat jouw IT- en onze Managed Services teams snel uit de startblokken komen voor het functioneel beheer.

Constant presteren

Vanaf het begin zorgen we dat de Splunk-omgeving operationeel is en blijft. Om waarde uit Splunk te halen zorgen we voor 24×7 monitoring en voeren we aanpassingen uit tijdens kantooruren. We informeren je over afwijkingen en dragen direct een oplossing aan.

Data expertise op ieder vlak

Werken met data is in 3 decennia fundamenteel veranderd, waarmee ook de hoeveelheid data flink is toegenomen. Meer bronnen, meer data en veel meer vraag vanuit de organisatie. Daarom heb je experts nodig die de druk aankunnen en snel een idee omzetten in een praktische use case.

Onze architecten, security engineers, IT Ops engineers en technical engineers helpen je bij het bouwen van dataoplossingen die schaalbaar zijn en met je meegroeien. Zo hoef je niet ‘alles te vervangen’ als er een nieuwe technologie verschijnt.

Als die eerste stap gezet is kun je jouw platform volledig benutten. Wij zorgen voor de expertise en ervaring om processen te verbeteren en usecases te bedenken, valideren en implementeren op basis van jouw data.

“Toppers op Splunk-gebied die een super bijdrage leveren. Ze maken ons team echt sterker.”

Erik de Kruif, Product Owner Monitoring bij Rijkswaterstaat

Jij vraagt, wij antwoorden

Leg ons je datavraagstukken voor en wij geven antwoord. Zo simpel is het.

Dagelijkse validatie.

We checken je omgeving op 50 ‘Splunk best practices’. Van technische instellingen in het besturingssysteem tot de configuratie van applicaties.

Maximaal ontzorgen.

We beantwoorden je vragen, checken de status van applicaties en controleren de kwaliteit van je data. Zo heb jij er geen omkijken naar.

Proactief ondersteunen.

Continu inzicht in data is de belangrijkste waarde van Splunk. Daarom monitoren we je datastromen en -bronnen actief en signaleren we afwijkingen.

Waardevolle toekomst.

Wat zijn je doelen voor de toekomst? Kan je architectuur nog mee of is er een gap te overbruggen? Samen realiseren we je groeidoelstellingen.