Security

Laten we samen jouw data benutten en beveiligen.

Welk onderdeel binnen jouw IT-landschap vereist meer security aandacht? Welke pijler binnen de IT-omgeving maakt of breekt je dagelijkse bedrijfsvoering?

Hackers zoeken onduidelijkheid

We zien veel securitytoepassingen bij veel verschillende organisaties en bedrijven. Maar niet één Security Operations Center (SOC) is hetzelfde. Toch zijn er 4 vragen die we altijd stellen. Heb jij de antwoorden?

Zie je het aankomen?

Data kan bedreigingen kenbaar maken voordat ze schade aanrichten. Meerdere mislukte inlogpogingen. Eén gebruiker die zowel werkt vanuit Amsterdam als Peking. Een plotselinge beweging van bestands­wijzigingen, kopieën of verplaatsingen. Al deze zaken kunnen een cyber­aanval signaleren en een tijdige reactie triggeren.

Kun je data ontsluiten en analyseren?

Je beschikt al over genoeg data om een SOC te bouwen. Je hebt waarschijnlijk zelfs te veel. Om het effectief in te zetten moet je de selectie, filtering, ontsluiting en analyse van je data automatiseren.

Ben je compliant?

Nieuwe regelgeving, nieuwe technologieën, nieuwe systemen, nieuwe data. Steeds wanneer er iets verandert moet je de naleving van de AVG en andere vereisten, intern en extern, opnieuw evalueren. Wij maken data beschikbaar die je zekerheid biedt.

Heb je de skillset?

We nemen ervaringen en perspectieven uit veel verschillende SOC’s mee. Én een brede kennis van IT-beveiliging en data-analyse. Dergelijke expertise is moeilijk te vinden, in dienst te nemen en in-house te houden. Wij kennen de technologiemarkt en helpen je kiezen en implementeren.

Zet de volgende stap met ons

Hergebruik je data

Met jouw security en IT-ops data stoom je jezelf klaar voor verregaande business analyses. Wij hergebruiken de bestaande data infra­structuur, vanuit een geïntegreerd perspectief, om het SOC te voeden. Zonder maatwerk data pipelines of integraties te bouwen. Zonder extra complexiteit toe te voegen aan jouw landschap.

Doe meer dan alleen SIEM

Zeker, je hebt SIEM nodig. Ons Road to SIEM programma helpt daarbij. Maar SIEM alleen lost jouw problemen niet op. We brengen je de vaardig­heden bij om met SIEM-data te werken en om data-based securityprocessen en automatisering op SIEM te bouwen.

Automatiseer je response

Trigger endpoint security en zet een server automatisch in isolatie. Dat is veel sneller dan handmatige acties en gebeurt ook wanneer je niet paraat bent, ’s nachts of in het weekend. Of wanneer je de mankracht mist om incidenten op te lossen. Het systeem slaapt nooit.

Maak betere keuzes

Arrogantie heeft geen plaats in security. Wij doen niet aan hit-and-run consultancy. We werken samen voor de lange termijn, zetten onze vraagtekens bij aannames en maken jouw security beter. Met de rijke ervaring vanuit andere samenwerkingen en de unieke visie van SMT.

Superieure technologie, superieure security

Splunk

Een data centric en moderne SIEM-oplossing (Security Information and Event Management), welke data-gedreven inzichten levert voor een volledig overzicht op het geraamte van je digitale beveiliging. Hiermee bescherm en beperk je risico’s op grote schaal.

Darktrace

Autonome cyberbeveiligings-AI die ransomware, e-mailaanvallen en cloudbedreigingen tegenhoudt.

Cribl

Ontsluit data die je nodig hebt, zonder maatwerk integratiewerk. Daarnaast helpt onze SMT Data Router je om je data te schalen, verrijken en te normaliseren, waardoor je sneller in staat bent om risico’s te detecteren en te reageren.

Kom erachter hoe het werkt: