Observability

We laten jouw data stromen zoals gas, water en licht.

Kijk voorbij thresholds, alerts en reactief onderhoud van jouw IT-landschap. Gebruik ons dataplatform om prestatiegegevens te visualiseren. Hiermee heb je een realtime en omvangrijk beeld van alle systemen en applicaties.

Believe the hype

Observability is een absolute noodzaak. Overheidsdiensten moeten zich aan regelgeving en voorschriften houden. Commerciële bedrijven hebben altijd concurrenten nabij en kunnen zich geen slechte prestaties permitteren. Ze hebben allemaal betere inzichten nodig in performance. De eenvoudige monitoring oplossingen voldoen niet meer aan het niveau dat je nodig hebt.

Ben je snel genoeg?

Zorg voor continu inzicht. Zet de stap van eenvoudige monitoring naar complete en continue observatie van jouw landschap, in plaats van blijven vertrouwen op thresholds en alerts. Traditionele monitoring is gewoonweg te traag voor een dergelijk complex landschap.

Kan je complexiteit beheersen?

De IT-infrastructuur maakt tegenwoordig gebruik van containerisatie, Kubernetes, on-premise en hybride cloud, mircroservices, Saas en veel externe services en API’s. Je moet de perfor­mance van al deze complexe applicaties ieder moment van de dag monitoren.

Blijf je bij met de ontwikkelingen?

De dagen van OTAP en releaseschema’s zijn verleden tijd. Apps worden meerdere keren per dag bijgewerkt. Dit maakt handmatige configuratie van monitoringtools onmogelijk. Met intelligente data­verwerking en auto­matisering heb jij de touwtjes in handen binnen deze complexe omgeving.

Heb je de tools en skills?

Een intelligent observability platform vermindert drastisch de tijd en moeite die het kost om op gegevens gebaseerde prestatie-optimalisatie te implementeren. Maar je hebt tools met mogelijkheden en een team met de vaardigheden nodig. Wij leveren beide.

Wat SMT Observability voor jou kan doen

Gebruik bestaande data

Haal alles uit de prestatiedata die je al hebt. Visualiseer signalen van alle systemen en lokaliseer elke vertraging of bottleneck voordat het een probleem wordt. Zonder complexiteit of aangepaste integraties.

Zie wat de gebruiker ziet

Monitor kritieke acties en transacties in real-time. Zo weet je altijd wanneer een gebruikersproces niet optimaal functioneert in verschillende browsers of op verschillende devices.

Houd ontwikkelaars tevreden

Lever waarde met DevOps door ontwikkelaars data over de prestaties van hun apps te geven. Met onze observability-oplossingen hebben zij de middelen om snelle innovatie mogelijk te maken.

Tracing codes schrijven is overbodig

Voor alle belangrijke applicatieplatforms (Java, .NET, Node.js) hebben we automatische tracering. Ontwikkelaars hoeven foutopsporings- of traceercode niet handmatig toe te voegen. Elke API-call wordt automatisch gezien, geregistreerd en visueel weergeven.

Greep uit gebruiken technologieën

Splunk

Observability van Splunk is een alles-in-één oplossing voor logs, realtime rate, fout- en duurstatistieken en tracing.

Cribl

Alle gegevens ontsluiten die je nodig hebt, zonder maatwerk integraties. Cribl is de basis voor onze SMT Data Router en biedt verfijnde controle over datastromen zonder complexiteit toe te voegen.

“Afspraak is afspraak. Wat SMT belooft, dat krijg ik ook echt.”

Anass Bourkha, Applicatie Consultant Paragon CC