Data Integration

Laat je data vrij stromen

Vind je nog steeds bij iedere integratie het wiel uit? API’s bestuderen, pipelines bouwen en dus complexiteit en technical debt toevoegen? Wij roepen dat een halt toe.

Aan het werk met data? Of druk met het gedoe?

Waarschijnlijk besteed je te veel tijd aan de technische details van je data-integraties. Daardoor krijg je niet genoeg waarde uit je data. Wij gaan dat voor je oplossen.

Minder werk

Data-integraties zelf bouwen is te veel werk. Wij maken gebruik van een bibliotheek van onderhoudsvrije standaardintegraties. Dat vermindert je ontwikkeltijd en -kosten drastisch en voorkomt dure fouten.

Minder complexiteit

Iedere maatwerkintegratie of datapipeline die je toevoegt vergroot de complexiteit. Uiteindelijk is je datalandschap niet meer te onderhouden. Stop daarmee. Begin met het verminderen van complexiteit en integreer data zonder grote investeringen.

Lagere kosten

Betaal je voor het binnenhalen van data die je nooit gaat gebruiken? Dan besteed je je databudget aan de verkeerde dingen. Hoe eerder je selecteert en filtert, hoe lager je kosten en hoe gestroomlijnder de rest van je dataprocessen.

Betere privacy en security

Om je data te bescher­men en te beveiligen, moet je eerst weten wat je hebt en waar je het heen stuurt. Je hebt een data-integratie­platform nodig dat je hierover real-time informatie geeft. Complexe, samengestelde landschappen geven je te weinig inzicht en creëren zo enorme risico’s.

Vereenvoudig, centraliseer en ga aan het werk

Centraliseer ingestion met de SMT Data Router

We gebruiken de technologie van Cribl om alle ingestion te centraliseren. Vanuit dit centrale punt verdelen we data naar je apps en integraties. Vanaf nu bouw je niets meer dubbel.

Vereenvoudig je integratieproces

Een bibliotheek van standaardintegraties geeft je toegang tot je data in uren in plaats van weken. Geen project starten, maar gewoon de databron aanzetten, de data bekijken en dan usecases bouwen voor security, IT ops of business.

Totale controle over je data

Het SMT Data Platform geeft je totale vrijheid én totale controle. Vendor lock-in is verleden tijd, net als lange maatwerk­trajecten. Je bent flexi­beler, terwijl je tegelijk de privacy van je klanten beter beschermt omdat je altijd weet wat je deelt met wie.

We beheren het en we helpen je

Zowel de SMT Data Router als het SMT Data Platform zijn fully managed beschikbaar. Zo besteed je geen tijd aan onderhoud en ben je alleen bezig waarde uit je data te halen. En onze Dataregisseurs kunnen je ook daarmee helpen.

Dit is de beste datatechnologie

Cribl

Ontsluit de data die je nodig hebt, zonder maatwerk integratiewerk. Cribl is de basis voor onze SMT Data Router en biedt verfijnde controle over datastromen, zonder complexiteit toe te voegen.

Splunk

Splunk elimineert datasilo’s en maakt het makkelijk om dezelfde data te gebruiken voor een oneindig aantal usecases.