Business analytics

Wij geloven dat iedere organisatie data kan gebruiken zonder gedoe.

Je hebt enorme hoeveelheden data in bezit. Start vandaag. Analyseer data en zet het om in échte businesswaarde.

Heb je het gevoel dat er meer kan?

Zelfs met een Business Analytics-platform kan het moeilijk zijn om aan de eisen van gebruikers te voldoen.

Kan je alles snel genoeg integreren?

Je hebt grote hoeveelheden data, vanuit diverse bronnen en in talloze formaten. Het stuk voor stuk integreren van die datastromen is tijdrovend, arbeidsintensief en foutgevoelig. Een bron van onnodige complexiteit. Wij hebben een betere oplossing.

Kan je vasthouden aan je strategie?

Veranderingen in management, visies lopen uiteen, en softwareproducten komen en gaan. Te midden van dit alles moet je gefocust blijven. Wat doen we hier? Wat hebben we nodig om het goed te doen? Welke gegevens hebben we iedere seconde van elke dag nodig? Wij ondersteunen jouw strategie en leveren de expertise die je nodig hebt.

Kan je onderhouden en reguleren?

Het onderhoud en beheer van Business Analytics-processen en -dashboards vereisen meer vaardigheden en mensen dan je misschien beschikbaar hebt. Wij hebben ze klaar staan om te helpen. Maar eerst bouwen we een gedegen dataplatform, wat veel minder werk kost dan je zou denken.

Werk met de beste mensen voor het snelste resultaat

Laat je data stromen

Wij laten je data stromen zoals gas, water en licht. Zo zie jij vanaf dag 1 de stand van jouw business KPI. Dit biedt een snelle route naar het aanspreken van nieuwe databronnen, het transformeren van data en het visualiseren ervan in dashboards en rapportages.

Direct resultaat

Onze oplossingen kennen extreem korte implementatietijden. Soms zelfs dagen in plaats van maanden. Directe inzichten en snelle adoptie leiden tot verbeterde ROI. Van daaruit bouwen we jouw data roadmap.

Goed in data, de beste in Splunk

We hebben diepgaande kennis van Splunk en zijn de absolute specialist in het implementeren van het Splunk-platform. Het is geen understatement als we zeggen dat we de Masters of Splunk zijn.

Werk op jouw manier met onze experts

Schaf het platform aan of laat alles door ons beheren. Of iets daar tussenin. We werken met je samen in een partne­rschap dat aansluit op jouw behoeften, vaardigheids­niveau en organisatiegrootte.

Kies je platform

Splunk

Niet alleen een dataplatform, maar ook een uiterst krachtige dashboardingoplossing.

Cribl

Alle gegevens ontsluiten die je nodig hebt, zonder maatwerk integraties. Cribl is de basis voor onze SMT Data Router en biedt verfijnde controle over datastromen zonder complexiteit toe te voegen.

Je staat op het kruispunt
om je data te laten stromen.

Wij zijn er voor je. Let’s go.

“Toppers op Splunk-gebied die een super bijdrage leveren. Ze maken ons team echt sterker.”

Erik de Kruif, Product Owner Monitoring bij Rijkswaterstaat