Waar we iedere dag naar streven

Bij SMT maken we de juiste data beschikbaar voor de mensen die ze nodig hebben. Iedere minuut van de dag. Data moet stromen als water: altijd vers, transparant en altijd daar wanneer je het nodig hebt. Dit is hoe we dat doen:

Master simplicity

Wij houden niet van complexiteit. Niet in systemen en niet in zakelijke relaties. Daarom is onze communicatie net zo transparant en eerlijk als jouw dataoverzicht.

Act like a sports team

Wij houden van een uitdaging en zetten ons in voor het best mogelijke resultaat. Want succes behalen we altijd samen.

Create a legacy

We stoppen pas als we trots zijn op het resultaat en leveren altijd de best mogelijke oplossing. Maar we stoppen nooit met leren en ontwikkelen.

Be a thought leader

Wij zijn de Masters of Data en daar zijn we niet verlegen over. Wij werken met data op onze manier, omdat kennis en ervaring ons dat ingeven. We bouwen, leren en verbeteren.

Stel ons jouw datavragen en wij geven je de antwoorden. Zo simpel is het. Wij helpen je bij het ontwerpen van je platform, het kiezen van de juiste technologieën en producten, het vinden van databronnen en het ontwerpen van de technische infrastructuur. We hebben een voorliefde voor snel resultaat en directe inzichten. Daarom bouwen we een platform met minimale aanpassingen en maximale zichtbaarheid en controle. Samen vinden, implementeren, en optimaliseren we de waardevolle data usecases die jij nodig hebt om het beste uit je business te halen. Wij en onze klanten werken continu samen om platforms up-to-date en soepel te houden. We stellen vragen en beginnen bij het fundament van jouw data en business om nieuwe usecases te ontwikkelen en bestaande usecases te verbeteren. Constant verbeteren we jouw security, IT operations en Business analytics.

“Interactie tussen collega’s stimuleert betrokkenheid”

Koert Flapper, Data Specialist