SMT Data Platform

Met Splunk garanderen we stabiliteit, bruikbaarheid en standaardisatie. Wil je meer uit je dataplatform halen? Wij leveren het platform, de diensten én de expertise van onze Data Specialisten. Fully managed en 24×7 beschikbaar vanuit ons Data Operations Center. Wij zijn de Masters of Splunk. Data zonder gedoe.

300+ klanten
geholpen

Bij het nemen van
datagedreven
beslissingen

1 Waarheid

Alle gegevens
op één plek

1 centrale plek

Voor inzicht in jouw data

360°

Zicht op de klant

Direct inzicht in IT-operations, security en business analytics

Stop met maatwerk integraties

Maatwerk integraties zijn de doodsteek van mooie initiatieven. En waarvoor? Je hebt geen custom code nodig om jouw data te laten stromen. Er zijn standaardintegraties voor bijna ieder platform en elke applicatie.

Direct inzicht

Met het SMT Data Platform hoef je niet te wachten op inzichten. Met onze data solutions staat het hebben van data gelijk aan zichtbaarheid. Directe visualisatie voor direct inzicht in IT-operaties, security en business analytics.

Volledige controle, complete compliance

Op maat gemaakte, ad-hoc data-integratie is een security en compliance risico. Onze dataplatforms brengen alle dataontsluiting, -transformaties en -opslag bij elkaar, en geven je totale controle over hoe en hoelang bepaalde data wordt opgeslagen.

Eenvoudig onderhoud

Geen custom code betekent geen technisch onderhoud. Dit maakt IT- en dataspecialisten vrij om te doen waar ze goed in zijn: dingen beter maken voor gebruikers en waardevolle inzichten opdoen uit data.

De juiste technologie, de juiste mensen

Wij zijn SMT, de Data Integrators. Wij leveren Cribl & Splunk en verhelpen iedere mogelijke waardedaling van data, met de expertise en ervaring van onze Data Specialisten.

Fully managed (of niet)

Bij ons heb je volledige keuzevrijheid. Schaf je alleen het dataplatform aan of ga je voor een fully managed optie? Of combineer het Data Platform met de Data Router. Wij zijn flexibel zodat jij dat ook bent.

Wij nemen jouw data-zorgen weg

Vrij van handmatig werk

We automatiseren het grootste deel van het onderhoud van jouw dataplatform. En wat we niet kunnen automatiseren maken we. Zo concentreren jouw dataexperts zich op dat waar ze het beste in zijn: waarde halen uit data.

Kennis & technologie in één

We bouwen dataplatforms, maar helpen je ook met de strategie. We laten je nooit achter met technologie waarvan je niet weet hoe deze toe te passen. We staan altijd klaar met antwoorden.

Observability wordt essentieel

Observability wordt steeds essentiëler. Leiders breiden de zichtbaarheid van Multicloud steeds verder uit en werken aan drastische verbeteringen van een digitale ervaring. Lees hier meer over in ‘The State of Observability 2022’.

Contact

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Consent*