Oplossingen

SMT heeft een Splunk First gedachte, is Splunk Elite Partner en reseller van Splunk.

In onze oplossingen staat Splunk centraal.

Splunk is een modulair platform dat begint met Splunk Core als basis, en twee gespecialiseerde richtingen: Observability en Security.

Splunk is een platform dat toegang biedt tot een grote verscheidenheid aan logbronnen afkomstig uit zowel Information Technology (IT) – kantoorautomatiseringsomgevingen als Operational Technology (OT) – industriële technologieomgevingen.

Door deze logbronnen te ontsluiten, stelt Splunk gebruikers in staat om (near) real-time datagedreven beslissingen te nemen op basis van de verkregen informatie.

  • Observability omvat een reeks Splunk-oplossingen die samen een uitgebreid overzicht bieden van de prestaties en beschikbaarheid van zowel IT- als OT-omgevingen.
  • Security is de oplossing van Splunk om volledige controle te hebben over de beschikbare data en de toegang daartoe te beheren en te beveiligen tegen ongeautoriseerde toegangspogingen. 

Benieuwd naar praktijkcases, meer achtergrond, vacatures of een kennismaking? 

Neem contact op met ons of kom langs. U bent van harte welkom op ons kantoor aan de Louis Braillelaan 10 te Zoetermeer. Parkeren voor de deur en de koffie staat klaar.