Diensten

In 2012 introduceerde SMT het big data platform Splunk in de Benelux en is sindsdien Elite Partner en de belangrijkste en grootste partij voor advies, implementatie en beheer van Splunk. Dit is het meest uitgebreide platform voor het doorzoeken, analyseren en visualiseren van machine-generated data van websites, applicaties, sensoren, apparaten (e.d.).

SMT is opgericht in 1997 en werkt voor grote ondernemingen en overheidsorganisaties met zeer complexe ICT data-omgevingen. Klanten worden optimaal ondersteunt met Best of Breed technologie voor het verkrijgen van inzicht en waarde uit hun data, en uit alle veranderingen die dit voortdurend vereist.

Inmiddels heeft SMT 25 jaar ervaring met IT-Infrastructuur, Applicatie Performance, Security & Big Data Management-oplossingen met als missie het optimaliseren en vereenvoudigen van de Data-omgevingen van haar klanten.

SMT kiest voor dataplatform Splunk omdat het Enterprise Observability, uniforme security en grenzeloze toepassingen in hybride omgevingen mogelijk maakt. Bekijk de klantcases hoe dat er voor klanten uitziet. 

Implementatie van Splunk klinkt ingewikkeld, en dat is het ook. De aanbieding van SMT aan organisaties en bedrijven is juist om data eenvoudig te maken en te houden. Zo eenvoudig dat het optimaal werkbaar is en efficiënt en veilig ingezet kan worden voor elk denkbaar doel.

Data zonder gedoe.

Eén manier van Splunk beheer: gecommitteerd aan de klantomgeving

Juist vanwege jarenlange ervaring hanteert SMT één manier van Splunk beheer: we doen het gewoon goed. Deze sluit aan bij onze werkfilosofie om de zaken eenvoudig te houden. Dit betekent niet dat er maar één smaakje is voor alle klanten. Juist niet. 

SMT werkt op de omgeving van de klant en volgens de richtlijnen van de klant. Door goed te luisteren en rekening te houden met de verscheidenheid aan wensen op basis van specifieke klantwensen en eisen komen we tot de voor de klant goede implementatie, waarin herkenbaarheid van de bestaande situatie, werkwijzen en omgeving gerespecteerd worden.

Flexibiliteit combineren we met het wegnemen – en weghouden! – van complexiteit. We starten met een standaardprocedure – intake, status, wat is nodig voor beheer in een Splunk omgeving – om te komen tot een maatwerksituatie, opgebouwd met Proven Technology.

Benieuwd naar praktijkcases, meer achtergrond, vacatures of een kennismaking? 

Neem contact op met ons of kom langs. U bent van harte welkom op ons kantoor aan de Louis Braillelaan 10 te Zoetermeer. Parkeren voor de deur en de koffie staat klaar.