Data Platform beheer

We leveren drie niveaus van Data Managed Services van wereldklasse om jouw dataplatform en infrastructuur continu te voorzien van onderhoud, governance en optimalisaties.

Managed

We voorzien je van updates, onderhoud en security. Én we rollen nieuwe features uit en passen jouw omgeving aan op technologische ontwikkelingen. Jij richt je op het toevoegen van databronnen en het bouwen van use cases en dashboards.

Optimized

We maken een platform dat ‘gewoon werkt’. Met alle updates en security voorzieningen die je nodig hebt om je eigen data-operaties uit te voeren. Functionele wijzigingen kun je verwerken op je eigen IT- of securityafdeling.

All-In

We helpen je bij technisch en functioneel onderhoud. Daarnaast ontwikkelen we jouw platform voortdurend. We voegen regelmatig nieuwe data toe, bouwen dashboards en lanceren nieuwe use cases. De perfecte oplossing als je met een klein team werkt.

Onze dataexperts staan voor je klaar

Is er een probleem met jouw dataplatform? Wees gerust, want iemand is er al mee bezig. We houden jouw data en systemen voortdurend in de gaten en lossen storingen op voordat je ze opmerkt. Dat doen we op afstand, vanuit ons eigen Data Operations Center (DOC). Zo gaan we voor je aan de slag zonder dat je er iets van merkt.

Ons DOC is een verzameling van data-oplossingen, dataexpertise en -ervaring van het soort dat geen bedrijf intern zal kunnen werven en behouden. Er is altijd iemand met de juiste expertise paraat. Zo zorgen we voor continuïteit.

We updaten jouw omgeving en passen deze continu aan met de nieuwste technologie- en procesinnovaties. Je platform ontwikkelt zich in een rap tempo, zonder dat je daar de lasten van ervaart. Wel de lusten, niet de lasten.

“Toppers op Splunk-gebied die een super bijdrage leveren. Ze maken ons team echt sterker.”

Erik de Kruif, Product Owner Monitoring bij Rijkswaterstaat

Waar wil je naartoe?

SMT Managed Services zijn ontworpen om je snel op weg te helpen. Waar die weg heen moet, dat bepaal je zelf. We stellen de juiste vragen en helpen je op weg. Waarom heb je geïnvesteerd in een dataplatform? Voor betere security? Hogere performance? Snellere processen? Nauwere monitoring van jouw machines?

Onze experts stellen de moeilijke vragen en zetten jouw antwoorden om naar oplossingen die werken. Samen bouwen en tracken we de roadmap en het volwassenheidsniveau van jouw dataplatform. We besparen je het complexe werk en zorgen voor een platform dat altijd werkt.