Data Expertise

Wij leveren expertise van wereldklasse en helpen jou het maximale te halen uit je investeringen in datatechnologie.

Managed Team

Je eigen datateam, zonder de stress. Wij voeren jouw data operations uit vanuit ons Data Operations Center (DOC). Focus je op je business, wij garanderen continuïteit en kwaliteit.

Expert On Site

Hoe gaat het met jouw softwareomgeving? Haal je het maximale uit jouw data? Onze Expert On Site is jouw aanspreekpunt en klankbord op het gebied van datamanagement.

Expert Online

Je voert je eigen dataoperations uit, maar hebt af en toe een expert nodig voor vragen. Wij zijn er als je ons nodig hebt.

Data expertise op ieder vlak

Werken met data is in 3 decennia fundamenteel veranderd, waarmee ook de hoeveelheid data flink is toegenomen. Meer bronnen, meer data en veel meer vraag vanuit de organisatie. Daarom heb je experts nodig die de druk aankunnen en snel een idee omzetten in een praktische use case.

Onze architecten, security engineers, IT Ops engineers en technical engineers helpen je bij het bouwen van dataoplossingen die schaalbaar zijn en met je meegroeien. Zo hoef je niet ‘alles te vervangen’ als er een nieuwe technologie verschijnt.

Als die eerste stap gezet is kun je jouw platform volledig benutten. Wij zorgen voor de expertise en ervaring om processen te verbeteren en usecases te bedenken, valideren en implementeren op basis van jouw data.

“Toppers op Splunk-gebied die een super bijdrage leveren. Ze maken ons team echt sterker.”

Erik de Kruif, Product Owner Monitoring bij Rijkswaterstaat

Jij vraagt, wij antwoorden

Stel ons jouw datavragen en wij geven de antwoorden. Zo simpel is het. Onze dataexperts helpen je verder.

Ontwerp het platform. Kies de juiste technologie en producten, selecteer databronnen en ontwerp de technische infrastructuur.

Bouw het platform. Met een voorliefde voor snel resultaat en direct inzicht, bouwen we een platform met minimale aanpassingen en maximale zichtbaarheid en controle.

Schrijf de use cases. Samen vinden, implementeren en optimaliseren we de waardevolle data use cases zodat je kan groeien en verbeteren.

Data analytics. We verbeteren continu bestaande use cases, voegen nieuwe functionaliteiten toe en optimaliseren de ROI van jouw dataplatform.